BEDRIJFSFOTOGRAFIE MET TOP KWALITEIT

Professionele en vakkundige bedrijfsfotograaf waarbij het altijd gaat om de mensen. Fotograaf Ilse is enthousiast, denkt mee, heeft creatieve ideeën
en creëert een ontspannen sfeer voor het beste resultaat.

BEDRRIJFSREPORTAGE

Professionele beelden van jou en je bedrijf. Met dit pakket laat je door middel van de sfeervolle beelden jouw (toekomstige)klant zien wie je bent en wat je doet.

ZAKELIJK PORTRET

Hoe ziet jouw zakelijke portretfoto eruit? Hoe zien mensen jou op LinkedIn? En is dit wat je uit wilt stralen? Laat een professionele foto maken.

REDACTIONELE FOTOGRAFIE

PARTNERS

Kubits | Reclame-/webbureau

Kubits | Reclame-/webbureau

Kubits | Reclame-/webbureau

Kubits | Reclame-/webbureau

HOE GA IK TE WERK?

HOE GA IK TE WERK?

Voordat we beginnen met de fotoshoot, bespreken we uitvoerig je wensen voor het eindresultaat, het verhaal en welke emotie je wilt overbrengen met de foto’s. Tevens wordt doorgenomen hoeveel tijd en wat er eventueel nodig is voor de shoot. Deze voorbespreking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wanneer de foto-opdracht wordt gegund, kan er een datum worden gepland. Een dag voor de shoot neem ik nog even contact op om de laatste details en eventuele bijzonderheden te bespreken.

Kort na de shoot ontvang je een unieke code die toegang geeft tot je persoonlijke galerij op de website. Hierin kun je de selectie maken van de foto’s welke je bewerkt wil hebben. Zodra de foto’s bewerkt zijn zullen deze te vinden zijn in je persoonlijke galerij. Uiteraard word je hiervan op de hoogte gebracht.

HEB JE EEN VRAAG?

Of iets anders dat je mij wilt vertellen? 

CONTACT

info@shoolbredfotografie.nl
06-57103331

POSTADRES

Donkhof 23
5254 JL Haarsteeg

KVK: 73515833
BTW: NL001790129B30