KEITH SHOOLBRED FOTOGRAFIE

Fotograferen is dé grote passie van Keith Shoolbred. Wat begon als een hobby is nu een dagelijkse bezigheid. In de loop der jaren is Keith zich gaan ontwikkelen en specialiseren in portretten. Of het nu gaat om een familieportret, close-up portret, fine-art portret of bruidsportret, ieder persoon is uniek en om dit vast te mogen leggen in een mooi portret met een onuitwisbare indruk geeft hem veel voldoening. Keith ziet elke opdracht als een uitdaging.

Door zijn rustige karakter en zijn geduld, zorgt Keith voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Aan het gehele traject wordt veel aandacht besteed; het bedenken van de shoot, de uitvoering en het nabewerken. Alles wordt tot in detail en met de meeste zorg benaderd. Dit is dan ook te zien in het eindresultaat. Door het volgen van workshops, masterclasses en contacten met collega fotografen, zal Keith zich blijven ontwikkelen in dit mooie vak.

HOE GA IK TE WERK?

Voordat we beginnen met de fotoshoot, bespreken we uitvoerig je wensen voor het eindresultaat, het verhaal en welke emotie je wilt overbrengen met de foto’s. Tevens wordt doorgenomen hoeveel tijd en wat er eventueel nodig is voor de shoot. Deze voorbespreking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wanneer de foto-opdracht wordt gegund, kan er een datum worden gepland. Een dag voor de shoot neem ik nog even contact op om de laatste details en eventuele bijzonderheden te bespreken.

Kort na de shoot ontvang je een unieke code die toegang geeft tot je persoonlijke galerij op de website. Hierin kun je de selectie maken van de foto’s welke je bewerkt wil hebben. Zodra de foto’s bewerkt zijn zullen deze te vinden zijn in je persoonlijke galerij. Uiteraard word je hiervan op de hoogte gebracht.

WAT VINDEN
KLANTEN VAN MIJ?

Marten Sudholter
Account Executive bij FedEx Expres       

Hele fijne ervaring gehad bij Shoolbred fotografie. Keith heeft een ontspannen persoonlijkheid en dit werkt erg prettig. Levert vakkundig werk en brengt kwaliteit en creativiteit met zich mee. Enorm blij met de resultaten, die snel binnen waren. Een aanrader voor iedereen.

HEB JE EEN VRAAG?

Of iets anders dat je mij wilt vertellen? 

CONTACT

info@shoolbredfotografie.nl
06-57103331

POSTADRES

Donkhof 23
5254 JL Haarsteeg

KVK: 73515833
BTW: NL001790129B30